Był ogień, była rzeka i było troje szefów kuchni: Ewa Malika Szyc Juchnowicz (Malika), Witek Iwański (Aruana) i Ana Roš (Hisa Franco). Tak, ta sama Ana Roš, którą zobaczycie w drugiej serii Chef’s Table. Było też dwanaście dań przygotowanych siedmioma różnymi technikami gotowania na ogniu. Wszystko odbyło się na plaży hotelu Narvil w ramach pierwszego spotkania Dinner with a view. Przy stole usiadło czterdzieści osób. Zobaczcie jak było. Był ogień.
Było to pierwsze spotkanie z cyklu Dinner with a view. Rzeka. Następne pod hasłem Morze i Góry planowane są odpowiednio na 3 września i 1 października. Więcej informacji można znaleźć tutaj: www.dinnerwithaview.com.pl.
Bardzo dziękuję organizatorom Dinner with a view za zaproszenie.
Po więcej zdjęć zapraszam na na fanpage, Twitter i Instagram Frobloga. Zachęcam też do prenumerowania newslettera Frobloga. Co tydzień w piątek wysyłam podsumowanie moich relacji. Wystarczy podać swój adres e-mailowy tutaj: