Kilka dni temu miałam okazję uczestniczyć w degustacji octów balsamicznych Il Borgo del Balsamico w Mielżyńskim na Czerskiej. Degustowaliśmy krople octów, a potem zjedliśmy kolację złożoną z dań przygotowanych z dodatkiem balsamico. Menu przygotowały Christina Crotti i Marta Scalabrini, w wykonaniu dań pomagał szef kuchni Mielżyńskiego na Czerskiej Marcin Szczepański. Zapraszam na relację zdjęciową z tego wieczoru, powiem tylko, że jeśli teraz w restauracji zobaczę jakieś tandetne balsamico zygzakiem pomazane po talerzu, to dyskwalifikuję natychmiast i wysyłam szefa kuchni na zakupy do Mielżyńskiego.
Mielżyński na Czerskiej, ul. Czerska 12, Warszawa
Bardzo dziękuję restauracji Mielżyński na Czerskiej za zaproszenie.
Po więcej zdjęć zapraszam standardowo na fanpage, Google+ i Instagram Frobloga. Zachęcam też do prenumerowania newslettera Frobloga. Co tydzień w piątek wysyłam podsumowanie moich relacji. Wystarczy podać swój adres e-mailowy tutaj: