Fotorelacje
Skomentuj

Le Victoria Brasserie Moderne: relacja zdjęciowa

Le Victoria Brasserie Moderne to jedno z tych miejsc, które miałam nieustająco na liście do odwiedzenia. I jakoś brakowało ostatniej mobilizacji, jakby kropki nad i. Kropkę tę postawiła sama restauracja zapraszając mnie na degustację wiosennej karty przygotowanej przez tutejszego szefa kuchni Macieja Majewskiego. I choć nie wyrażam swoich opinii o kolacjach, na które jestem zapraszana, zrobię mały wyjątek. Powiem Wam, że ta kuchnia z pewnością daleka jest od tego, co powszechnie nazywane jest „kuchnią hotelową”. Dziś już wiem z pewnością, że do Le Victoria Brasserie Moderne wrócę na pewno za własne pieniądze i wtedy będą szczegółowe opisy i opinie. Dziś pokazuję Wam relację zdjęciową. Sami zobaczcie jak to pięknie wygląda.

Brasserie Moderne Otwarta kuchnia

Le Victoria Brasserie Moderne: Otwarta kuchnia

Brasserie Moderne Szampan

Le Victoria Brasserie Moderne: Szampan

Brasserie Moderne Pieczywo

Le Victoria Brasserie Moderne: Pieczywo

Brasserie Moderne Masło

Le Victoria Brasserie Moderne: Masło

Brasserie Moderne Lekko wędzony łosoś, mus chrzanowy, ikra z łososia

Lekko wędzony łosoś, mus chrzanowy, ikra z łososia

Brasserie Moderne Wiosenna Nicoise

Wiosenna Nicoise – zielone warzywa, tuńczyk, cytrusowy dressing

Brasserie Moderne Okoń morski, kalafior puree i tempura, por, rybne veloute

Okoń morski, kalafior puree i tempura, por, rybne veloute

Brasserie Moderne Cielęcina, grasica w panierce panko, sałata rzymska, glazurowana pietruszka

Cielęcina, grasica w panierce panko, sałata rzymska, glazurowana pietruszka

Brasserie Moderne Mus czekoladowy, czekoladowa kruszonka, karmelowy tiul, lody z mięty pieprzowej

Mus czekoladowy, czekoladowa kruszonka, karmelowy tiul, lody z mięty pieprzowej

 

Le Victoria Brasserie Moderne, Królewska 11, Warszawa, tel. 22 657 83 82

Save to foursquare

Po więcej zdjęć Le Victoria Brasserie Moderne zapraszam na fanpage, Google+ i Instagram Frobloga. Zachęcam do prenumerowania newslettera Frobloga. Co tydzień w piątek wysyłam podsumowanie moich relacji. Wystarczy podać swój adres e-mailowy tutaj: