Miąższ na Saskiej Kępie jest już nieoficjalnie otwarty. To restauracja z kuchnią autorską, która powstała w miejscu zamkniętego niedawno Składu Win. Miąższ odziedziczył zatem przepiękny ogród zimowy (i nie tylko). Nieoficjalnie działa od dwóch dni, oficjalnie ma ruszyć w pierwszych dniach grudnia. Dzisiaj sprawdzałam, co oferuje. Jednak nie wszystko działało, jak powinno. Nic dziwnego zresztą w kilka dni po otwarciu, daję im do tego pełne prawo.
Swoje uwagi, zamiast na blogu, przekazałam więc restauracji. Was zapraszam dziś tylko na relację zdjęciową. Miąższ odwiedzę za jakieś dwa tygodnie, kiedy sytuacja się ustabilizuje. Są oznaki wielkiego potencjału i po dopracowaniu to może być miejsce genialne. Dajcie im jednak te dwa tygodnie, potrzebują tego.
Miąższ, Francuska 12, Warszawa, tel. 690 005 602
Po więcej zdjęć Miąższu zapraszam na fanpage, Google+ i Instagram Frobloga. Zachęcam do prenumerowania newslettera Frobloga. Co tydzień w piątek wysyłam podsumowanie moich relacji. Wystarczy podać swój adres e-mailowy tutaj: