Fotorelacje
Skomentuj

Miąższ: relacja zdjęciowa

Miąższ na Saskiej Kępie jest już nieoficjalnie otwarty. To restauracja z kuchnią autorską, która powstała w miejscu zamkniętego niedawno Składu Win. Miąższ odziedziczył zatem przepiękny ogród zimowy (i nie tylko). Nieoficjalnie działa od dwóch dni, oficjalnie ma ruszyć w pierwszych dniach grudnia. Dzisiaj sprawdzałam, co oferuje. Jednak nie wszystko działało, jak powinno. Nic dziwnego zresztą w kilka dni po otwarciu, daję im do tego pełne prawo.

Swoje uwagi, zamiast na blogu, przekazałam więc restauracji. Was zapraszam dziś tylko na relację zdjęciową. Miąższ odwiedzę za jakieś dwa tygodnie, kiedy sytuacja się ustabilizuje. Są oznaki wielkiego potencjału i po dopracowaniu to może być miejsce genialne. Dajcie im jednak te dwa tygodnie, potrzebują tego.

Miąższ Ogród zimowy

Miąższ: Ogród zimowy

Miąższ Marynowana ośmiornica

Miąższ: Ośmiornica marynowana w ziołach i limonce, fenkuł

Miąższ Sum z risotto z ziemniaka

Miąższ: Sum, risotto z ziemniaka, mus buraczano-truflowy, puder z jarmużu

Miąższ Chałwa w cieście filo

Miąższ: Chałwa w cieście filo, sos limonkowy, sos malinowy, pistacje

Miąższ, Francuska 12, Warszawa, tel. 690 005 602

Po więcej zdjęć Miąższu zapraszam na fanpage, Google+ i Instagram Frobloga. Zachęcam do prenumerowania newslettera Frobloga. Co tydzień w piątek wysyłam podsumowanie moich relacji. Wystarczy podać swój adres e-mailowy tutaj:

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *