Trzy ostatnie tygodnie przemknęły mi w sposób ekspresowy, powiedziałabym nawet, że w sposób Inter City. Nie było czasu na pisanie, było za to sporo zbierania wrażeń. Kto czujny i śledzi mnie na Twitterze, widział ilość meldunków w różnych miejscach. Trochę podróżowałam, trochę jadłam w zaprzyjaźnionych miejscach na zaproszenia restauracji. Jak wiecie, nie publikuję opinii o kolacjach, na które jestem zapraszana przez restauratorów. Dlatego dziś zaczynam pierwszą relację zdjęciową, a będzie ich jeszcze kilka. Signature Menu Wiosna-Lato 2014 w relacji zdjęciowej.
W kuchni Signature w dalszym ciągu Wojciech Kilian. Kolejna karta przygotowana przez pana Wojciecha ucieszyła mnie w kilku miejscach. Dziś o nich nie będę pisać, ale o jednym momencie mojej glorii jednak pozwolę sobie wspomnieć. Z karty deserów zniknął fondant czekoladowy. Yes! Yes! Yes! 🙂 Niniejszym nadaję temu wpisowi tag fondant-free.

Signature: Sałatka z białych szparagów, pomidor, szyjki rakowe, mus z avokado, vinegret anchovies, bottarga
Do Signature wrócę pewnie jeszcze nie raz i wtedy dostaniecie ode mnie poza obrazkami również słowa. Mam nadzieję, że to już niedługo. O Signature pisałam wcześniej wielokrotnie:
Signature Menu Wiosna-Lato Lipiec 2013
wbrew pozorom również trochę tutaj Bistro Pigalle
Przeprowadzałam też Frozmowę z Wojciechem Kilianem
Signature, ul. Poznańska 15, Warszawa, 22 55 387 55
Froblog dziękuje restauracji Signature za zaproszenie.
Jak zwykle zapraszam na fanpage, Google+ i Instagram Frobloga. Zachęcam do prenumerowania newslettera Frobloga. Co tydzień w piątek wysyłam podsumowanie moich relacji. Wystarczy podać swój adres e-mailowy tutaj: